så kom der en kædedyne til mig

her i dag blev jeg vækket tidligt da det ringet på døren. det var GLS da de havde en pakke til mig. til at starte med tænkte jeg jeg har da ikke bestilt noget. da jeg fik pakken i hænderne kunne jeg mærke hvor tung den var. og der gik det op for mig at det lykkedes for min bostøtte at få bestilt en kædedyne. til at starte med skal jeg have den til afprøvning. for at se om det er noget der virker for mig. hvis den gør det. så skal jeg lave et skema hvor jeg så ansøger om at få den bevilget af kommuneren. hun sagde at der er meget store chancer at de gerne ville bevilge den. så det er bare dejligt. nu skal jeg bare have skrevet til min nabo og høre om hun vil hjælpe mig med at ligge sengetøj på min nye kædedyne. da den jeg har fået vejer 14kg og er meget tung at gøre det alene. nu kan jeg ikke vente med at det skal blive aften. så jeg kan komme ind under min nye kædedyne. så det er bare dejligt.

her i dag har jeg også været til stemmehøregruppe. og det var rigtig hårdt. stemmerne. skyggerne og dæmonerne gjorde det meget svært at holde fokus. da de larmede og var meget til stede. nu sidder jeg herhjemme og er virkelig træt og overstimuleret. og glæder mig i den grad til at komme i seng. så nu må klokken godt blive 22 så jeg kan få taget min medicin. og komme ind under kædedynen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *