følelserne er bare ikke til at rumme

lige nu sidder jeg her og er rigtig ked af det. jeg har lige droppet venskab og forhold med en kæreste. og det går mig rigtig meget på. hvorfor er det ikke bare til at komme over. for jeg kan godt se at det ikke ville gå. og derfor bude jeg bare komme videre.  men syntes bare det er rigtig svært. jeg er aldrig god til at håndtere sådan nogen situationer. jeg har lavet rigtig meget selvskade for at kunne rumme det men syntes ikke rigtig hjælper. jeg føler bare ikke at jeg burde leve for verden lever meget bedre uden mig. føler bare at jeg er til besvær og ikke fortjener at være på denne jord. lige nu tænker jeg bare på hvordan jeg kan komme nemt herfra uden at der er nogen som lider overlast. men det hele er desvære lidt svært.

One Reply to “følelserne er bare ikke til at rumme”

  1. hej ronni jeg syndes det er søn for dig at du har det sådan men hvad med du taler med nogen noget sykisk eller noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *