føler mig alene

som mange af jer ved så kæmper jeg dagligt med en masse psykiske problemer. bl.a stemmer. skygger og dæmoner. samt selvskade. men jeg føler mig at jeg kæmper alene. jeg bor i aalborg og jeg snakker ikke rigtigt med nogen her i byen omkring det. jeg her heldigvis en masse dejlige venner som jeg skriver med over sms og de betyder bare alt for mig. men jeg savner bare at kunne mødes med nogen her i byen. jeg savner at kunne få en rigtig krammer og mærke trygheden. det er lidt svært over en sms. jeg har overvejet at blive indlagt igen. for måske kan jeg så få det bedre på den måde. jeg ved godt at jeg lige har fået bostøtte som kommer en gang i ugen. men jeg ved bare ikke om det er nok. for det er fx her om aftenen og natten at jeg har det meget svært. og der kommer bostøtten jo ikke. det er jo kun om dagen at hun kommer. hun var her for første gang i sidste uge. og jeg kunne mærke med det samme at hun gerne ville hjælpe mig. og det er jeg virkelig glad for. jeg håber på den måde at jeg kan få det bedre. for lige for tiden er jeg meget presset. især fordi den seneste halanden uge har jeg presset mig selv til det yderste. da jeg har skulle noget alle dage. der kan jeg godt mærke at det var ikke så godt at jeg presset mig så hårdt. jeg håber at jeg kan få det bedre de kommede dage ved at jeg ikke skal noget. det eneste jeg så vidt ved at jeg skal. er at i morgen kommer min bostøtte og hjemmehjælp. på onsdag skal jeg til stemmehøregruppe og fredag kommer rengøringshjælp og hjemmehjælp. så jeg skal desværre lidt. men jeg håber at det går. men nu må vi se.

det jeg også tænker meget på er at om ikke så længe så skal det hele afgøres om jeg skal have førtidspension eller i flexjob. jeg er virkelig bange for at de ikke vil give mig førtidspensionen men mener at jeg skal i flexjob. det kan jeg bare slet ikke overskue. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre hvis de ikke mener at jeg er berettet til at kunne få en førtidspension. jeg kan virkelig klare et flexjob. jeg har bare svært ved at kunne klare hverdagen. så jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre hvis de vil have mig ud i flexjob. men nu må vi se. jeg skal nok skrive et blogindlæg både inden men også efter mødet.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. da jeg snart går i seng. da jeg godt kan mærke at jeg er træt efterhånden. kan i nu sove godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *