mere vil have mere

som mange af jer ved så selvskader jeg rigtig meget. og det er noget som jeg har kæmpet meget længe. jeg kæmper meget mod stemmerne. skyggerne og dæmonerne. problemet er at når jeg laver selvskade så bliver det mere voldsomt. hertil aften kom jeg desværre til at lave selvskade igen. og stemmerne og dæmonerne vil bare gerne have at jeg laver endnu mere selvskade. det vil sige at de gerne vil have at jeg laver det sår jeg har lavet meget større. jeg føler at det er en ond spiral. som jeg ikke ved hvordan jeg skal komme ud af. jeg får ikke rigtigt behandling mod min selvskade. så det er noget jeg slev skal kæmpe med. og det føler ikke rigtigt at jeg kan. jeg ved ihvertfald ikke hvordan. lige nu har jeg lyst til at gå over og lave selvskade igen. selvom det er under en halv time siden at jeg sidst gjorde det. jeg får desværre ikke muligheden for at gøre det de næste par dage da jeg fra i morgen af skal til Horsens. og være der weekenden over. og der er alt for mange mennesker til at jeg kan gøre det uden at det bliver opdaget. så jeg har bare lyst at gøre det nu. for at kunne kompensere for de næste par dage. jeg ved på ingen måde hvordan jeg skal komme ud af det her. jeg har ikke lyst til at snakke med de andre om det. da jeg føler at det fylder for meget hos dem. og jeg vil ikke blande dem ind i det igen. de ved godt at jeg selvskader og alt det med stemmerne. skyggerne og dæmonerne. men jeg ville ikke ødelægge den gode weekend som vi skal have. så jeg må bare kæmpe for at gå med det selv. desværre.

nu må vi i hvertfald se hvad der kommer til at ske. der er ikke andet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *