Så er der lidt gode nyheder

her i dag blev jeg ringet op af min bostøtte. Det var gode nyheder at hun kom med. Jeg har længe gerne vil prøve en kædedyne da jeg ikke følte at den kugledyne som jeg har nu ikke var tilstrækkelig. Hun ringet så for at fortælle at jeg havde fået godkendelse på at afprøve en. Og at den ville komme sidst på ugen. kædedynen som jeg skal afprøve vejer ca de 20 kilo. Jeg er virkelig glad. Og kan næsten ikke vente med at komme i gang med at bruge den. Den kommer her sidst på ugen. Ikke nok med det. Så har jeg også fået bevilget kørsel frem og tilbage til stemmehøregruppe. Så skal jeg ikke bruge kræfter på at skulle transportere mig. Frem og tilbage. Så det er bare dejligt. Lige nu mens jeg skriver dette indlæg sidder jeg og venter på at vi går i gang i stemmehøregruppe. Senere skal min nabo og jeg ud i storcentret og hygge. Og spise lidt. Så det glæder jeg mig til.

Når vi skal til at gå i gang her i stemmehøregruppen. Så jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *