gad vide om det nogensinde bliver bedre?

klokken er kun lidt over ti og jeg har været tidligt oppe. her i går havde jeg det rigtig svært. stemmerne larmede og det var ikke til at være i. da jeg endelig kunne sove sov jeg sådan set nogenlunde. desværre vågnet jeg bare et par gange. men efter noget tid kunne jeg heldigvis godt falde i søvn igen. her i dag da jeg vågnet var det faktisk nogenlunde til at være i. stemmerne var ikke så aktive. men de var der stadig. så det er rigtig dejligt at der er lidt ro på nu her. det pn som jeg tog i nat har åbenbart virkede som det skulle. så det er bare dejligt her lidt senere i dag kommer min nye bostøtte. jeg er ikke sådan rigtigt tryg ved hende endnu. men det kommer forhåbenligt. jeg kan faktisk ikke huske hvad vi skal lave i dag. men det finder jeg forhåbenligt snart ud af. hun kommer her klokken 11:30 så der er lige noget tid til endnu. her lidt senere ringer psykiatrien til mig for at høre hvordan weekenden den har været. jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal sige til dem. jeg syntes at den har været meget blandet. der har både været gode men også dårlige stunder. de er ved at trappe mig ned i forhold til at være tavlepatient. dette er jeg ikke helt tryg ved. jeg syntes det giver en tryghed at de ringer for at høre hvordan det går med mig. så føler jeg mig ikke så alene. men de mener at det er på tiden at det hele bliver som før. så må vi se hvordan det kommer til at gå. det er kun tiden der kan fortælle det.

her i tirsdags var min mor og jeg et smut til sverige. jeg syntes at det faktisk gik okay. stemmerne var der selvfølgelig. men ikke i såden en grad at det ikke var til at holde ud så det er bare rigtig dejligt.

jeg har ikke de store planer for ugen her. tirsdag og torsdag får jeg hjemmehjælp. og på fredag skal jeg ud og spille til noget hoppedisco. dette er jeg meget spændt på. jeg håber at det bliver en positiv oplevelse og at jeg kan leve op til deres forventinger. en ting som jeg lige skal have klaret er at få skiftet et kabel i mixeren. da der er en løs forbindelse. stå jeg håber bare at det er kabelet og ikke selve mixeren der er galt med. men nu må vi se. hvad der kommer til at ske.

nu vil jeg til at afslutte dette okay positive blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *