hun vil bare ikke acceptere det

som mange af jer ved. så har jeg skiftet navn til Sascha for noget tid siden. og det er jeg virkelig glad for. min mor derimod har lidt svært ved det. hun bliver ved med at kalde mig mit gamle navn i offentligheden. når jeg så selv præsentere mig som Sascha bliver folk meget forvirret. hvilket er ganske forståligt. det går mig bare på at hun ikke vil/kan acceptere at jeg har taget et valg. det giver mig bestemt ikke lyst til at være sammen med hende. og slet ikke i offentligheden. jeg syntes direkte at det er pinligt. og meget skamfuldt. jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få hende til at forstå at jeg nu engang har taget et valgt om at skifte navn og at hun ikke skal bruge det gamle navn. det er sku noget pis. for at være ærlig. det holder jeg ikke til ret meget længere. jeg ved bare ikke hvordan jeg skal sige det til hende. for jeg giver ikke diskutere det med hende. for det er et valg jeg har taget. og det må hun bare acceptere. længere er den ikke.

så det må tiden jo vise hvordan det ender. men jeg håber at hun vil acceptere det en dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *