okay. jeg har ikke skizofreni

her i dag var min psykiater og distriktssygeplejerske forbi for at vi skulle snakke om hvordan det var gået det seneste stykke tid. jeg forklaret at jeg faktisk ikke havde skadet mig selv de seneste tre uger. hvilket de syntes var rigtig godt gået. vi snakkede også om de blodprøver som jeg fik taget i sidste uge. jeg manglet noget d-vitamin også var min fedprocent alt for høj. men det har nok noget at gøre med det jeg spiser. det er ikke altid lige sundt.

vi kom til at snakke om den psykiske sygedom som jeg har. nemlig organisk hallucinose. jeg spurgte ind til om det stadigvæk var den som jeg havde. da jeg ellers gerne vil udredes. min psykiater sagde at det var det. da nogen af de symptomer som man har hvis man har skizofreni at jeg ikke havde dem alle. derfor passet organisk hallucinose bedre på mig. jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det. godt nok sagde hun at det ikke er fordi at organisk hallucinose er en mindre sygedom. men jeg føler bare at det er nemmer at få folk til at forstå hvis man siger at man har skizofreni. det ved folk ligesom hvad er. det gør det ikke rigtigt med organisk hallucinose. det er mere ukendt.

udover det. er jeg også blevet sat op i medicin. jeg skal nok op på 1200 mg. da jeg forklaret dem at det har hjulpet lidt på mine stemmer. men tilgengæld så er angsten taget meget til. så nu må vi se om det hjælper. det bliver spædende at se. hvis ikke det virker så skal jeg nok prøve noget andet medicin. men lad os nu se hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *