Overskudet svinger

I dag er en meget svingne dag. Det startet i går da jeg lagde MIG til at sove. Da jeg langt om længe faldt i søvn fik jeg det virkelig slemt i forhold til stemmer og ubehagelige ting som gjorde MIG angst og utryg. det er virkelig ikke rart. jeg høre stemmer når jeg sover og ser ting som man ikke burde se. når jeg drømmer laver jeg selvskade og banker hovedet ind i vægen og når jeg vågner føler jeg trang tin at skare i mig selv. og det er jo ikke så godt. men det er der ikke så meget at gøre ved. jeg har næsten prøvet alt for tiden. men alt ser sort ud. lige nu mens jeg skriver denne blog sidder jeg i toget på vej mod indtuttet. jeg har været hjemme og hente min nye medicin som jeg skrev om i sidste blog. så jeg håber det kan hjælpe. lige nu er der mange ting som fylder meget. bare det at jeg skal op til undervisning er uoverskueligt. det fylder alt for meget i mit hoved. Det kan være virkelig en udfordring at holde det kørnde. Men nu må vi se hvad der sker her den 25 i næste måned hvor jeg skal til møde med kommunen omkring min fremtid her på ibos. For jeg har ikke været så god til at møde til timerne. Og det er de så blevet opmærksom på. Jeg håber de er forstående. Men intet er afgjort endnu.

3 Replies to “Overskudet svinger”

  1. Godtl, at du nu har fået hentet din medicin, og jeg håber, at du vil have lige så god effekt af den, som jeg har haft, men jeg kan jo ikke vide, hvordan den vil virke på dig. Jeg er sikker på at din kommune nok skal være forstående, hvis du fortæller dem, hvordan du går og har det.

  2. Hej søde Ronski. Jeg håber du får hurtig glæde af din nye medicin og at kommunen er forstående. Alle mulige gode ønsker til dig fra mig og kæmpe knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *