hvorfor er jeg så træt

Lige for tiden er jeg meget træt selvom jeg sover flere timer bået om natten og også om dagen. men jeg føler bare ikke det er nok. jeg håber virkelig at jeg kan komme oven på igen. for det er virkelig svært at holde sig i gang og passe skolen. lige nu glæder jeg mig bare til at komme hjem og slappe af og sove i gennem for at se om det kan hjælpe. når jeg endlig kan sove så er der så mange stemmer som siger jeg ikke må og at jeg ikke fortjener at have det godt eller få mad. det eneste de siger at jeg skal skade mig selv og at holde mig oppe. men de må bare ikke bestemme. jeg hader dem og hvorfor skal de være en del af mig.når jeg b are gerne vil være  ig selv og ikke lade styres af stemmerne. men hvordan skal jeg komme fri. det er svært.

2 Replies to “hvorfor er jeg så træt”

  1. Hej søde
    Ronski du skal ud og ha noget luft, ud i solskinet og gå en lang tur. Det er flot stemmerne ikke får lov at bestemme. Og det med ikke at kunne sove når man skal det kender jeg alt for godt, prøv med vejrtræknings øvelser.
    Kæmpe knus fra mig

  2. Hej Ronnie

    Din træthed kan skyldes flere ting. En af tingene er at du får noget meget sløvende medicin, som godt kan gøre at du føler dig meget træt. En anden at tingene er nok, fordi du ikke har det så godt psykisk, og derfor bruger en masse energi på at holde dig oppe og komme igennem dagen. Og en tredje ting kan være at din søvnrytme ikke er alt for god, for kroppen har ikke godt af at man ikke sover om natten. Jeg håber du kan få sovet igennem uden at stemmerne vil forstyrre dig søde. Jeg synes du skal fortælle Ida om dit søvnproblemer, for det kan være der måske kan blive gjort noget ved det. Også det at du ikke kan spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *