så er der weekend

Nu er der fredag og det vil sige at der snart er der weekend om nogen timer. fuck hvor jeg glæder mig. jeg skal bare slappe af. der skal ikke ske så meget. jeg ved ikke helt om jeg tager hjem eller bliver på tutten. men det må vi se på det tidspunkt. min mor skal hjem til kæresten og sætte en væg op til mit nye værelse da vi skal flytte til flaggebjerg som ligger lidt uden for Slagelse. men jeg ved det ikke endnu. der er ikke så meget at skrive om lige nu. men syntes bare at jeg lige vil opdatere min blog. lige nu sidder vi og spiller et eller andet spil her i ungegrubben. det er sådan noget køns spil som er lidt kedeligt. så derfor skriver jeg denne blog. som den opmærksomme læser har lagt mærke til så er det faktisk en positiv blog. nu glæder jeg mig til at det her spil er overstået. så jeg kan komme videre i dagens tekst. nu vil jeg slutte for denne gang. og så skriver jeg nok enere når der er mere at berette

One Reply to “så er der weekend”

  1. Hvor er det dejligt, at læse at der er noget du glæder dig til søde. Ikke fordi der skal da også være plads til det knap så positive, for man kan jo ikke være positiv hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *