om at lave selvskade

i denne blog vil jeg prøve at forklare hvordan og hvad der sker inden i mig siden jeg laver selvskade.  når jeg fx sidder i skolen og laver et eller andet. hvor jeg faktisk har det godt. så kan der komme en pulselig tristhed som kan få mig til at føle mig meget trist og nede. hvortil det kan give mig en del uro. længere henne i forløbet lad os sige 20 minutter senere kan der komme en lille stemme og viske til mig om at jeg er dum og at jeg ikke skal have det godt og jeg skal mærke smerte. når de siger sådan til mig er det meget svært at kæmpe i mod da de ellers ville skrie og råbe og gøre at jeg ikke kan være mig selv og være til stede i den virkelig verden. hvilket kan mærkes hos andre. og det er ikke så godt. for hvad de andre ikke tænker om mig. det kan også få lysten til selvskaden frem i mig. og deter bestemt ikke så godt. da det er svært at komme ud af det igen. men når stemmerne har overtaget så er jeg ikke mig  selv og det vil sige at når folk snakker til mig så er det stemmer der svare dem. det er virkelig nederen. da de godt kan mærke det at jeg ikke er mig selv. det kan også blive farligt da jeg godt kan blive psykotisk så kan folk godt blive bange for mig. det er ikke rart. men i det nindste får jeg hjælp da jeg får medicin og og psykelog hjælp. så det er bare dejligt. men nu har jeg prøvet at forklare hvad der sker når jeg får stemmer. hvis du mener det kan forklares bedre så send mig en kommentar så skal jeg prøve at skrive en bedre blog om dette.

2 Replies to “om at lave selvskade”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *