så er jeg lidt tilbage igen.

ja efter et stykke tid hvor jeg har været stille på bloggen er jeg nu tilbage igen. der er sket lidt siden sidst. bl.a er det nu blevet sommerferie. det har jeg virkelig trængt til. vdr status på hvornår jeg skal flytte fra tutten er der ikke kommet svar på endnu. alle har jo desvære ferie. så der sker jo ikke så meget. det er rigtigt nederne. for jeg vil gerne videre. jeg føler at det kun kan gå for langsomt. for jeg har kun fået forlængelse på mit bo ophold det vil sige at jeg ikke for tilbudt undervisning. så jeg har ikke noget at stå op til. jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå når alle andre starter igen og jeg ikke har noget at lave. for det kan man godt gå hen og få det værre. og det er jo ikke så godt. men lad os nu se hvordan det kommer til at gå når alle kommer fra ferie. det kan jo også være at jeg får hurtigt svar. så så kommer jeg ikke til at sidde så længe. noget mere positivt er at i morgen søndag rejser mig og min mor mod det jyske. vi starter med at køre til reners for at se hvor jeg boet de første år af mit liv. vi skal bl.a også gå lidt rundt i reners by. og måske hvis der er tid også i en regnskov. når vi har set alt dette så droger vi mod Ålborg hvor vi skal op på min søsters skole være en dags tid. bagefter smutter vi op til min tante og morbror og er nogen dage. jeg kan ikke huske hvad vi skal lave. jo vi skal bl.a på stranden. så det skal nok blive hyggeligt. det kan være at jeg skriver en blog om det. det får vi lige at se om jeg får mulighed for.

tak for at i gad og læse med. i må have en dejligt aften. nu vil jeg smutte under dynen. for jeg skal tidligt op da vi skal tidligt af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *