lidt om weekenden

i denne weekend er der ikke sket så meget. fredag efter jeg fik fri to jeg mod sorø. da jeg endelig kom til sorø slappet jeg bare lidt af og kigget nogen af mine ting igennem da jeg ledte efter nogen computer ting. ellers skete der ikke mere den dag jo jeg sad ellers bare ved computeren. om lørdagen skulle jeg ud med en computer til en af mine veninder som jeg har lavet for hende. jeg sov lidt længe så jeg kom først sent derud da jeg skulle forbi instituttet og hente computeren først. da jeg endelig sad i toget mod køge var klokken allrade blevet lidt over otte. men derud kom jeg da. der jeg nået til hårlev linneas far og ventet på mig. der vi kom hjem til dem skulle jeg lige have lidt af spise efter den lange rejse. efter det skete der ikke så meget. vi så end god film også endte det med at jeg faldte i søvn. næste dag skulle jeg vise dem det jeg har lavet om ved computeren. det gik da også fint (alt for teknisk) men da det var gjort så skulle vi spise. vi fik risengrød det smagte godt. nu var det så tid til at tage mod københavn igen. ca klokken 21 to jeg afsted mod køge, for derefter at skifte til tog mod svanemøllen. da der var sporarbejde så skulle jeg skifte til tog mod hillerød. da jeg endelig var kommet tilbage til instituttet var jeg blevet lidt sulten så jeg gik ned til 7-eleven. og nu her sidder jeg så bare og skriver lidt blogs. det var lidt om denne weekend. tak linnea for gode timer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *