i angstens magt

her på det sidste er det gået meget op og ned. stemmerne og angsten styre min hverdag. især angsten er taget voldsomt til. jeg kan ikke rigtig være nogen steder uden at angsten kommer buldrede. det var meningen at jeg skulle have været ude hos en ven her i weekenden men dette må jeg aflyse simpelthen fordi at angsten kom op i mig. jeg var også hjemme hos min mor i sidste uge. der måtte jeg også tage hjem fordi at jeg kunne mærke angsten. det går mig sku på at jeg er så plaget af angst. jeg kan ikke rigtig hygge mig og slappe af fordi at angsten er der hele tiden. det gør det så ikke nemmere at stemmerne også banker mig oveni hovedet. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre. for det er virkelig hårdt at være i. jeg har også meget svært ved at sove fordi at angsten og stemmerne styre det hele. hvordan skal jeg dog komme igennem det. det ved jeg ikke lige. når jeg er allermest angst har jeg bare lyst til at skade mig slev fordi jeg ikke kan rumme de følelser og stemmer. jeg trænger bare til fred. jeg ved ikke hvor længe at jeg kan holde til det her. det er ikke nemt at holde facaden overfor andre. de skal ikke se hvordan jeg i virkeligheden har det. jeg vil ikke vise at jeg er svag. jeg vil gerne være stærk. og vise at alt går som det skal. men det gør det bare ikke. jeg må se hvordan det kommer til at gå fremadrettet. det er ikke til at sige. jeg skal nok skrive et nyt blogindlæg hvis det bliver bedre eller værre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *