Min mormors lungekræft er vendt tilbage

normalt skriver jeg ikke om min famile her på bloggen da jeg ikke ved om de læser med. men lige i denne sag gør jeg en undtagelse.

her i weekenden har jeg været på sjælland. jeg har været hos min mormor som min mor bor hos da hun har solgt huset. da jeg kom om fredagen kunne jeg se at der var noget galt med min mormor. jeg spurgte hende så hvad der var galt. hun fortalte at hende lungekræft var vendt tilbage. hvilket hun selvfølgelig var meget berørt over. hvilke jeg sagtens kunne forstå. jeg har det ikke så godt med det. for vi ved ikke hvor længe vi har hende endnu. hendes helbred er ikke så godt. selvom hun er ret ung at være. hun har desvære kol eller hvordan det nu staves. og da hun ryger rigtig meget. gør det det ikke bedre. jeg ville sådan ønske at hun ville stoppe med at ryge. men jeg er bare bange for om det er for sent. hun har trods alt røget i mange år. men vi må bare nyde hende i den tid vi nu har tilbage sammen med hende.

udover det så sker der ikke så meget. jeg har kun en gang tilbage i gruppen. før at det er min tur til at sige tak for denne gang. dette har jeg det meget blandet med. på den ene side så bliver det dejligt ikke at skulle afsted hver tirsdag. men på den anden side bliver det også mærkeligt at skulle sige farvel. men det må jeg bare tage med. der er nu ikke så meget at jeg kan gøre ved det. her i går i gruppen snakkede vi om hvad der ellers var af tilbud. jeg følte bare at det hele var rigtig uoverskueligt. så jeg fik ikke så meget ud af det. jeg havde meget svært ved at koncentrere mig om det. og kunne rumme det. men sådan er det nu nogengange. det er der ikke så meget at gøre ved desværre.

nu mens jeg skriver dette blogindlæg er det onsdag klokken er kun ca 15:30 og jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal give mig til. jeg har været ude og handle da jeg manglet noget sodavand og lidt chips. ellers har jeg kun siddet og rodet lidt med radioen. jeg prøver at få lagt noget god musik ind på radioen. måske overvejer jeg at gå live. men dette ved jeg endnu ikke om jeg lige kan overskue. det må tiden jo vise. jeg overvejer faktisk også at gå en tur. vejret er alt for godt til at sidde inde. men samtidig er det nu der hvor jeg mest føler mig tryg.

jeg glæder mig til om ca 14 dage. det er nemlig der at min mor kommer op i en weekend. så håber jeg at vi rigtig kan hygge os. hun har nemlig fået lejlighed heroppe hvor jeg bor. faktisk så bliver hun min genbo. dette syntes jeg er rigtig dejligt. så er der ikke så lagt hvis jeg gerne vil besøge hende. eller hvis hun vil besøge mig.

lige for tiden går det sådan meget op og ned. jeg er desværre begyndt at lide af voldsomt angst. uden rigtigt at vide hvorfor. her i mandags var min distriktsygeplejske forbi. hvor jeg fortalte hende hvordan jeg havde det. hun ville snakke med min psykiater for at høre om der var noget som vi kunne gøre for at komme den der angst til livs. for den plager mig rigtig meget. bare det at skulle ud at handle her tidligere i dag. var en meget stor udforing for mig. men afsted det kom jeg. jeg er også begyndt at tage min bosatte med ud af at handle selvom det ikke er noget som hun endelig må. det er noget med en handleplan for hvad jeg skal bruge støtte til. men jeg har bedt hende om at skrive det på listen. da det er noget som virkelig kan ødelægge min dag. hvis jeg ikke har en med som jeg er tryg ved. det der med at gå ned og handle alene kan være meget svært for mig. i dag lykkedes det heldigvis. men jeg kan godt mærke at angsten sidder i mig stadigvæk. jeg vil bare heller ikke gå over og ligge mig under min kædedyne. for risikere jeg bare at jeg falder i søvn. og dette er ikke noget som jeg ønsker. for så kan jeg ikke sove i nat. og det går jo ikke. min bosatte kommer i morgen. og det skal jeg jo helst være frisk til. jeg tror ikke at vi skal ud og handle i morgen. da jeg har fået købt alt det som jeg skal bruge. så det er jo bare dejligt. nu tror jeg at jeg vil til

at afslutte dette blogindlæg da jeg ellers ikke har mere at skrive om lige nu. men hvis der kommer noget så skal jeg nok skrive et nyt blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *