jeg er blevet smittet med corona

så gik den ikke længere. her de sidste par dage har jeg ikke haft det særligt godt. jeg har været meget sløj. har sovet det meste af de sidste par dage. i dag blev jeg så kviktestet og den viste sig at være positiv. jeg har også fået lavet en pcr test. men efter sådan som jeg har det. så er jeg ret sikker på at den også er positiv. det er sku noget værre noget. nu skal jeg så være selvisolation de næste fire dage. så det er bare dejligt eller noget. men jeg tænkte bare at det bare var spørgsmål om tid. før at jeg fik den. i den mindste har jeg det faktisk okay. jeg har hørt fra andre at de har haft det meget værre. så jeg tror at det var billigt sluppet indtil videre. nu glæder jeg mig bare til at jeg er overe det her. og kan komme ud igen. det er sku kedeligt at sidde her i min lejlighed. hvor jeg ikke har noget at give mig til. men det skal nok gå tænker jeg. det viser sig også at hende jeg var inde og snakke med på psykiatriske afdeling i mandags også var blevet testet positiv. så der er mange omkring mig der har fået corona. så kunne jeg ikke undgå det. desværre.

nu vil jeg til at afslutte dette korte indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *