jeg føler ikke jeg er kommet nogen vejne

jeg føler ikke der er sket noget i min behandling. nu har jeg være i behandling i ca 2 år. og jeg føler det er lige sort og at det ikke er blevet lysere. det er virkelig frustramnede for hvad gør jeg når jeg stopper på tutten. så skal jeg i gennem det effenlige system. og så skal de lære mig at kende. det er noget som virkelig føler meget hos mig lige nu. jeg glæder mig faktisk ikke. men der er ikke så meget at gøre ved det. men gad vide hvordan de vil lære mig at kende og hvem skal så snakke med mig og hvem skal tage sig af når jeg har det dårligt. og hvem skal styre min medicin. for det tror jeg ikke er en godide at jeg selv gør det hvis jeg får det dårligt. for jeg ved at mine venner nok ikke vil syntes om at jeg få tage for meget medicin. men jeg er spændt på at se hvordan det er når der er andre som skal overtage. for jeg ved at der ikke er nogen som kan læse fra min psykiaters system. så der skal nok holdes nogen møder eller sådan noget. jeg ville bare ønske at dem som skulle hjælp mig kunne læse mine tanker fordi så ville det hele være lettere og så er det måske nemmere at hjælpe mig og tage stemmerne og tankerne fra mig. for jeg kiinne godt bruge en masse ro. for det bruger en masser energi at skulle stå i mod og holde det ud. men det er ikke nogen vej uden om. jeg må desværre selv kæmpe og holde dem på afstand. men hvis nogen har erfaring med det effenlige system. så ville jeg meget gerne høre om det så jeg kan forberede mig på det. for der er ikke så lange tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *