jeg glæder mig til på torsdag

her på torsdag skal jeg ud og se et bosted i sorø for psykisk svage. jeg ved ikke så meget om det. men jeg har tænkt mig at tage fat i min kontakt persom på bo afdelingen. for jeg vil gerne høre noget mere omkring det inden jeg skal der ud. sådan at jeg har forberet mig. jeg er virkelig spændt for jeg vil gerne væk herfra tutten. da jeg ikke føler det er det rette sted for mig. det fandt jeg især ud af da jeg skulle indlægges der hade de svært hjælpe mig og støtte mig. det var virkelig frustrerende. men sådan er det. derfor glæder jeg mig til at komme et andet sted hen. der er ikke så meget at skrive om lige nu da jeg ikke ved så meget. men så snart jeg ved noget så enten opdatere jeg dette blogindlæg eller også skriver jeg en ny blog omkring det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *