møde omkring bostedet

her i torsdages skulle je ud og se et muligt bosted som ligger i Sorø. klokken var lidt over ni da mig og en peddagog fra tutten begik os mod hellerup station. her skulle vi finde et øresundstog mod Nørreport på Nørreport skulle vi have et Jyllands tog som stoppet i sorø. da vi var ankommet til sorø skulle vi bruge en heldel tid på at finde der hvor vi skulle mødes. men vi fandt det i aftalt tid. vi sad og snakket i halvanden time eller sådan noget. og jeg forklaret mine behov og at jeg hørte stemmer og at jeg skadet mig selv. inden mødet hade de forskellige parter fået noget dokumentation omkring mene behov og den tid jeg hade boet i prøvelejlighed. vi kom frem til at jeg hade brug for mere støtte end først antaget. og vi fandt ud af at stedet vi var kommet for at se var for psykisk handicappet og udviklingshæmmede og det var ikke det jeg hade brug for. jeg hade brug for et sted hvor de kan taget sig af psykisk sindslidelser og det kunne det her sted ikke. så nu er kommunen gået i lang med at lede efter et sted som passer godt til mig. hende fra kommunen ville også kigge på steder fra andre kommuner. og det er jeg glad for. for jeg tror ikke Sorø har det hele som jeg har brug for. så et er rart at det nu vil ske noget. for jeg vil gerne væk fra tutten. et par dage efter modtog jeg en skema på mail som skulle hjælpe kommunen med at finde det rette sted til mig. dette skema sad min sagsbehandler. en personale fra boafdelingen og jeg sig ned og udfyldte. jeg føler det var spildt arbejde da de allerede hade fået en masse dokumention omkring mig. men sådan er det jo med kommuner de skal være tunge at danse med. de vil også have en udtagelse fra min psykiater. så jeg er spændt på hvordan den kommer til at lyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *