jeg har det skidt hertil aften

ja så sidder jeg ved tasterne igen. jeg har det virkelig skidt. jeg kan ikke finde ro. jeg føler mig trist og jeg har lyst til at skade mig selv. jeg har mange stemmer som siger at jeg skal skade mig selv. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. for jeg føler ikke at jeg kan flygte fra det. det kunne være så dejligt. for jeg kan ikke rumme at have det sådan. men jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre for at få det bare nogenlunde igen. jeg er nok bange for at det ender med at skade mig selv for at kunne rumme at være tilstedet i verdenen. jeg glæder mig virkelig til at flytte for så kan jeg måske få det noget bedre fordi at de så kan hjælpe mig noget bedre. der kan jeg også nemmere blive indlagt fordi at de ikke skal stille spørgsmålstegn ved det. men bare hjælpe mig igennem det. måske skal jeg ligge mig under kugledynen. for det tror jeg at det ville hjælpe.

tak for at i ville læse med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *