så er jeg flyttet fra blindeinstituttet.

denne blog skulle have været skrevet for flere dage siden. men jeg har ikke haft overskud til at skrive her på det sidste. så kom dagen hvor jeg skulle flytte ind i mon nye lejlighed. den 1/10 fik jeg nøglerne og skraks gik vi i gang med at flytte ind. der var virkelig mange ting der skulle på plads. nu er der så gået mange dage og jeg føler det meste er kommet på plads. jeg savner faktisk ikke instituttet. for det er virkelig dejligt at være kommet ud i egen lejlighed. for der er ingen som bestemmer hvordan tingene skal være. jeg kan også selv bestemme hvad jeg vil have at spise og hvornår. så det er bare dejligt. det er mærkeligt at tænke på at jeg ikke skal rejse ind til hellerup mere. men jeg håber at jeg nok skal vende mig til det.

5 Replies to “så er jeg flyttet fra blindeinstituttet.”

  1. Det du skal gøre er, at bede om hjælpen selvom det er rigtigt svært, for hvis ikke du beder om den kan personalet jo heller ikke vide at du rent faktisk har brug for hjælp. Du kan starte med små skridt, og jo mere du prøver jo nemmere bliver det også for dig med tiden.

  2. Dejlig, at du føler du er kommet det rette sted hen, så håber jeg rigtig meget på, at du gør brug af hjælpen, og ikke bare gemmer dig væk, for så får du jo ikke nogen hjælp. Rart at du føler de forstår dig.

    1. jeg er bare ikke så god til at bede om hjælp. og det mærker jeg hver dag. jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. for jeg vil jo gerne have hjælp. men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal gøre.

  3. Hej med dig søde. 🙂

    Selvfølgelig skal du nok vænne dig til det, men du skal bare give det lidt tid. Jeg kan genkende følelserne fra da jeg selv flyttede ind på Nettet. Forstår også godt, at du ikke savner Instituttet, for sådan havde jeg det også selv dengang. Det at du ikke savner det betyder, at du har været klar til skiftet i dit liv. Det skal nok blive godt er jeg sikker på! 🙂 Godt du er kommet et sted hen, hvor du kan få den rette hjælp, for det har du meget brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *