måske skal jeg udskrives på mandag. men er jeg klar til det?

hertil aften køre tankerne rundt jeg har nemlig fået at vide at de måske gerne ville udskrive mig på mandag. eller senere i næste uge. mine tanker køre rundt. for er jeg virkelig klar til at blive udskrevet? det som jeg også tænker meget over er at jeg skal starte på nyt medicin. for at se om det virker bedre. problemet er at det er noget jeg skal starte på mens jeg er hjemme. og ikke mens jeg er her på afdelingen. det stresser mig rigtig meget. hvorfor ved jeg ikke helt. men det gør det. lige nu ved jeg ikke hvordan jeg skal komme igennem det. jeg ville helst gerne have at det skulle forgå her på afdelingen. men sådan bliver det åbenbart ikke. jeg kom desværre også til at gøre noget dumt i går. mine stemmerne. skygger og dæmoner blev bare for meget i går. så jeg endte desværre med at lave selvskade herpå afdelingen. det var ikke så godt. men sket er sket.

her i morgen skal jeg hjem på orlov i hele weekenden. jeg er meget spændt på hvordan det mon vil komme til at gå. jeg håber at det kommer til at gå godt. men jeg er lidt nervøs for om jeg ender i selvskaden igen. men det må vi jo se tiden an. der er ikke andet for. lige nu sidder jeg bare her ved min computer og slapper af. jeg har sovet det meste af dagen. da jeg har været voldsom plaget af stemmer. skygger og dæmoner. så jeg er meget spændt på om jeg kan sove i nat. men det må vi jo se tiden an. der er ikke andet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *