Så blev jeg vaccineret for første gang.

Som skrevet i et tidligere blogindlæg. Så skulle jeg vaccineres i dag. Jeg tog af sted lidt over tolv mod lægen hvor jeg skulle vaccineres inden jeg tog af sted tog jeg lige noget angstdempede medicin som gjorde at min angst ikke var så voldsomt. Og det hjalp heldigvis. Da jeg kom derud startet vi med at jeg fik sådan et trylleplaster på som gjorde at jeg ikke kunne mærke noget. Derefter skulle vi vente en time på at det kom til at virke. Da det så blev min tur til at skulle få stikket blev vi vist ind i et rum. Hvor hun sprittet min arm af. Jeg bad hende tælle ned. 3, 2, 1, også stak hun. Jeg kunne kun lige mærke den kolde nål. Men ellers mærkede jeg ingenting. Så det var faktisk en rigtig dejlig oplevelse. Nu er jeg bare meget spændt på hvordan min krop vil reagere. Bliver jeg sløj eller hvad kommer der mon til at ske. Det er kun tiden der kan vide det.

Jeg skal have mit andet stik til januar. Så det bliver spændende om det er ligeså en god oplevelse. Eller hvordan det bliver. Det må tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *