kan bare ikke finde ud af det

jeg sidder her og ved slet ikke hvordan jeg har det. stemmerne larmer. skyggerne og dæmonerne er alle vegne. jeg er meget rastløs. og det er meget kaos inde i mit hoved. jeg ved slet ikke hvordan jeg skal komme igennem denne dag. alt virker bare helt uoverskueligt. det er faktisik længe siden at jeg har haft det sådan her. det er faktisk gået meget god den seneste stykke tid. jeg har haft styr på det hele. jeg har heller ikke skadet mig selv meget længe. men jeg ved bare ikke om jeg kan holde mig fra at gøre det. lysten er meget stor til bare at gøre det. det ville være så dejligt. men jeg ved så også hvor ked af det jeg bliver og at jeg bliver meget vred på mig selv hvis jeg ikke kan holde mig fra det. sidst jeg har skadet mig selv var den gang jeg var indlagt for over et år siden. så det er et stykke tid må man sige. det er også derfor at det er vigtigt for mig at holde den. men nu må vi se hvad der kommer til at ske. det kan tiden jo kun vise. i morgen skal jeg til sjælland. jeg skal være sammen med en veninde. det skal nok blive hyggeligt. der skal jeg være til på søndag. jeg ved så ikke om jeg tager hjem der. eller om jeg bliver hos min mor nogen dage. det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu. ellers har jeg ikke de store planer. tror bare at jeg skal slappe af. nu vil jeg til at afslutte dette korte blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *