jeg kan ikke fortælle sandheden.

her i morgen skal jeg snakke med min distriktsygeplejske. og hun skal sikkert høre hvordan det går. som jeg skrev i mit tidligere blogindlæg så går det ikke super godt. jeg er meget plaget af stemmerne. skyggerne og dæmonerne. ikke nok med det så har jeg selvmordtanker. bl.andet fordi at de plager mig så voldsomt som de gør. jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. for det er på ingen måde til at holde ud. hvordan skal jeg dog komme igennem det? i morgen når vi skal snakke. så hvis hun spørger hvordan det går. vil jeg bare sige at det går super godt. og at der er godt styr på det hele. planen er på sigt at jeg vil forlade denne jord i stilhed. og at uden nogen opdager det før det er sket. jeg vil og kan ikke blive ved med at kæmpe. jeg syntes at det er uretfærdigt at jeg skal kæmpe så hårdt når jeg kan se at mange andre lever et meget bedre liv. uden stemmer osv. jeg håber bare at min distriktsygeplejske ikke kan læse mig. jeg må bare for alt i verden holde en facade i morgen. heldigvis skal vi bare snakke over telefonen. så på den måde kan hun ikke se mig. og jeg er ret god til at at holde en facade stemmemessigt. så jeg tror ikke at hun ville kunne høre at det ikke går så godt. men nu må vi se hvordan det kommer til at gå i morgen. der er ikke andet for end at vente og se.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. kan i have en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *