jeg kan slet ikke følge med

lige nu køre det hele alt for stærkt. tankerne flyver rundt. stemmerne. skyggerne og dæmonerne fylder rigtig meget. og jeg kan ikke være nogen steder. uroen og rasløshden er bare rigtig hård og det fylder også rigtig meget, lige nu har jeg bare lyst til at skade mig selv. bare for at kunne få lidt ro på det hele. hvor skal jeg dog gøre af mig selv. jeg prøvede i sidste måned at tage til sjælland for at se om det kunne hjælpe mod uroen og rastløsheden- men nej det gjorde det heller ikke. jeg går stadig med tanken om at jeg måske skulle lade mig indlægge. bare for ar kunne få noget ro på. for jeg ved ikke hvor længe det her kan blive ved med at gå. det er meget svært at være i mig selv når jeg har det på denne her måde. alt er bare kaos lige nu. og det er virkelig hårdt at være i.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg. jeg kan ikke rigtig overskue at skulle skrive mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *