jeg overvejer at ringe til skadestuen igen.

så er den gal igen. jeg føler at jeg er kommet ned i sort hul og er meget trist. og har aller mest bare lyst til at gemme mig væk. det er virkelig mærkeligt for bare et par timer siden så følte jeg ellers at jeg hade en del overskud. men det viser bare hvor hurtigt det kan skifte. jeg har også snakket med min psykiater i dag. og vi snakket om hvad der var sket den seneste tid. og omkring min indlæggelse. jeg er lige blevet øget i medicin og så spurgte hun mig om jeg kunne mærke en virkeling. og det kunne jeg ikke rigtigt bort set fra at jeg sover bedre. men der går lidt tid før at jeg kan mærke at der er blevet ændret i medicinen. så ellers var der ikke så meget at berette om. jeg skal snakke med hende igen den 20 december. når nu tilbage til hvordan jeg har det i dag. jeg overvejer virkelig at ringe til psykiatriske skadestue. for jeg tror ikke jeg kan falde til ro i aften. jeg føler mig virkelig restløs og tankerne og stemmerne køre rundt. og de lader mig på ingen måde slappe af. det er virkelig hårdt. og jeg ved ikke hvordan jeg lige skal komme videre lige nu. for det giver mig lyst til at skade mig selv. og det skal jeg jo helst ikke. men som ida sagde. så kunne jeg lave sådan nogen tids udsættelser med mig selv. så hvis jeg fx kan holde det i 15 minutter så måtte jeg gerne gøre det hvis der ingen anden ud vej var. også næste gang så kunne jeg måske udsætte det i 30 minutter fx. og på den måde komme ud af det. forresten tak til dig søde Katja for du ville holde mig med selvskab i nogen timer herinde på instituttet det var virkelig hyggeligt og det hjalp mig virkelig meget. det må vi snart gøre igen. for det giver mig virkelig meget glæde. og det har jeg brug for. så nu sidder jeg bare her helt alene og så får tankerne frit spil. så de er meget svære at styre. men måske skulle jeg få noget PN og se om det i første omgang virker inden jeg ringer til dem. for det er da dumt at jeg ringer og så det måske bare ville virke hvis PN virker i stedet for. så vi må se hvad der sker. dette er skrevet på mit nye tastatur som er koblet sammen med min ipad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *