jeg skal måske indlægges på mandag

som mange af jer ved så går det ikke skide godt for tiden. mine stemmer er rigtig slemme og jeg selvskader en del fortiden. min veninde sagde at nu gik den ikke længere. nu skal der ske noget og at jeg skal have noget mere hjælp. vi aftalte at jeg skulle kontakte psykiatiskskadestue på mandag for at høre hvad de tænker. jeg har desværre mange tanker om at jeg gerne vil tage mig eget liv. og de tør ikke udsætte indlæggelsen længere. jeg er meget spændt på om de vil indlægge mig eller om jeg bare bliver sendt hjem igen. jeg håber at jeg bliver sendt hjem. for jeg er virkelig bange for at blive indlagt. det er ikke noget jeg har prøvet i flere år. jeg ved ikke hvad der kommer til at ske. og det gør mig rigtig meget utryg. hvad skal der ske når og hvis jeg bliver indlagt. hvad er planen så? det ved jeg ikke helt. og det gør det ikke bedre. men nu må vi se hvad der sker på mandag. hvor jeg og min nabo skal kontakte skadestuen. jeg skal nok skrive en blog når der sker nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *