jeg var til forsamtale i dag

her i dag har jeg været til forsamtale i forhold til metakognitiv træningsgruppe. det handler om at man skal lære at styre og tænke anderledes sådan som jeg forstod det. jeg er meget splittet om det er noget som jeg skal deltage i. lige for tiden er jeg inde i en ret dårlig periode rent psykisk. mine stemmer larmer rigtig meget. og min skygger og dæmoner er ret meget ovre alt. jeg har længe overvejet at lade mig indlagt. og dette er ikke blevet mindre efter i dag. jeg har fået lidt betænkningstid til i løbet af ugen. før jeg skal give svar. min veninde som selv kender til det sagde at jeg helt klart skulle prøve det. men jeg ved det sku ikke. lige nu føles det bare totalt uoverskueligt at bare at tænke over det. lige nu har jeg bare lyst til at lave selvskade. jeg føler at det er den eneste udvej. jeg kan på ingen måde overskue noget som helst. jeg ved ikke lige hvad der er gået galt. for jeg burde jo have det godt. jeg har venner og familie omkring mig. men det er jeg bare ikke. uden rigtig at vide hvorfor. men en ting jeg ved. er at jeg ikke kan holde det ud meget længere. hvad skal jeg dog gøre for at slippet ud af det her mareridt. jeg føler at jeg kæmper alt hvad jeg kan. men det nytter bare ikke det helt store desværre. jeg føler ikke at jeg kommer nogen vegne.

i morgen skal jeg ud og spille. og bare det kan jeg mærke at min angst den bare dunker derudaf. men hvorfor? det er jo noget som jeg rigtig godt kan lide. og plejer at nyde til fulde. men lige nu føler jeg bare at det er helt uoverskueligt. det er trods alt mange timer at jeg skal afsted i morgen. forresten så har jeg få hentet nye forsyninger af pn. så jeg håber at jeg kan sove noget bedre i nat. klokken er 21:30. og jeg overvejer allerede at gå i seng. jeg syntes at min dag som har været rigtig hård. og jeg glæder mig bare til at den er overstået. så i morgen forhåbentlig kan blive bedre.

jeg håber ihverfald at det spillejob i morgen bliver en god oplevelse. men nu må vi se hvordan det kommer til at blive. det må tiden jo vise.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *