mine stemmer er komplette

her i går skete der noget som jeg på ingen måde havde forventet. jeg går jo med fire stemmer. tre kvinder og en mand. her i går skete der så noget underligt den sidste stemme ændret køn lige med et. ikke nok med det så præsenteret sig også med et navn som jeg ikke havde hørt før. det var et meget mærkeligt navn. navnet er stacey. jeg ved faktisk ikke hvor det kommer fra. men det var det som hun sagde. så nu har alle fire stemmer navne. de er som følger. de tre første. dixie fiffi. Kikki og så den nye. stacey. et eller andet sted så er jeg glad for at alle stemmerne nu har fået et navn. men samtidig er det meget strammede. for nogen gange så kan de bytte rundt på deres stemmer. sådan at hvis den ene stemme fx stacey lige pludseligt lyder som dixie. det er meget forvirrende. men det er der nu engang ikke noget at gøre ved.

stemmerne snakker også indbyrdes omkring mig. om hvad de ellers kan finde på at pine mig med. det er ikke særligt rart at være vidne til. men på den anden siden hvis jeg skal vende det til noget positivt så kan jeg være forberedt på hvad deres næste træk skal være. lige nu er de ret så sure på mig fordi at de bestemt ikke kan lide at jeg skriver om dem. men det er ikke noget som de skal bestemme. allerde nu er jeg godt træt simpelhen fordi de larmer sådan og tager så meget af min energi. men det går ikke at jeg ligger mig nu her. grunden til det er at min bostøtte kommer her klokken 14. og det er jo lige om lidt.

ellers har jeg faktisk ikke de store planer for i dag. jeg tror bare at jeg skal være herhjemme. jeg har forresten bestilt ny telefon. så den glæder jeg mig meget til at skulle få ind af døren. jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. hvis jeg kan finde overskud til det senere kunne det være at jeg skriver et nyt igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *