jeg ville gerne men jeg kan ikke.

som alle forhåbentlig ved så er der tilbud omkring at blive vaccineret mod corona. jeg har også fået tilbuddet. men jeg er virkelig splittet. jeg vil rigtig gerne have den. men jeg er virkelig som i virkelig bange for nåle. grunden til det er at den gang jeg fil min tolv års vaccine gjorde det virkelig ondt. dette sidder stadig i mig. bare det at jeg skriver om det kan jeg mærke angsten og hjertet der banker derudaf. der er flere som siger Sascha. var det ikke snart på tide at du bliver vaccineret. det går mig sku på. for det er et meget stort pres. jeg vil jo rigtig gerne. men jeg tænker også meget på hvordan min krop ville reagere på vaccinen. bliver jeg syg. eller hvad kommer der til at ske. det er det store spørgsmål. jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an. for jeg kan jo ikke bare bestille en tid. for hvis jeg skal have den. så ville jeg rigtig gerne blive bedøvet så jeg ikke mærke noget. men er dette overhovedet muligt? hvis ikke det er. så tror jeg sku ikke at jeg kan klare det. der er godt nok flere der siger at det ikke gør ondt. men det er bare svært tro på. stemmerne siger nemlig noget andet. de siger at det er gift de vil sprøjte ind i mig. udover det så siger de at det vil gøre rigtig ondt. så jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. den er virkelig svær. men jeg må bare prøve at ringe til der hvor man kan bestille tid. og fortælle min situation. måske kan de hjælpe og lave et forløb så jeg kan blive bedøvet så jeg ikke mærker noget. det bliver spædende at se. glæder mig. det gør jeg i hvert fald ikke.

2 Replies to “jeg ville gerne men jeg kan ikke.”

  1. Jeg har sagt det før. Emlaplaster på 1,5 timer før, så kan du absolut intet mærke. Jeg bruger det, når jeg skal have lagt drop, og jeg siger dig, at det ellers er ti gange mere smertefuldt, fordi det både er en meget større nål, hvor der skydes en mindre plastikkanal ind i en blodåre. Selv det kan ikke mærkes efter emlaplaster, så brug det. Købes på apoteket

    1. det er helt klart noget jeg vil gøre brug af. lige nu skal jeg bare lige overvinde min angst som fylder rigtig meget. det er nok det værste lige nu. den sætter en masse ting i gang. jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *