så er det juleaften

det er lidt tid siden at jeg har skrevet her på bloggen. men jeg tænkte at nu skulle det sku være. der er faktisk ikke sket det store siden sidste indlæg. jeg har haft en fra syn og hørelse ude for at vise mig de muligheder som der var for belysning når jeg er ude i det mørke. hvilke pandelamper der var. så det var nu meget godt. ellers så har jeg været sammen med en veninde. lige nu mens jeg skriver dette blogindlæg. så sidder jeg herhjemme hos min mor. vi skal nem ud til min mormor og holde jul. så det glæder jeg mig ellers til. når ja så har jeg også været ude og spille til en julefrokost. jeg var skide nervøs for om jeg gjorde godt nok. men det behøvet jeg ikke at være. de roste mig til skyerne. så det var bare en super fed oplevelse. det er noget som jeg helt klart gerne gøre igen. det er der ingen tivl om. så er det lige om lidt at vi skal køre herhjemmefra. jeg er meget spændt på om jeg kan holde stemmerne. skyggerne og dæmonerne på afstand. de må bare ikke få lov og ødelægge den her dag. det vil jeg på ingen måde kunne klare. det er den ene gang på året hvor det hele bare skal flaske sig. så det er jeg meget spændt på. men nu får vi at se om hvordan det kommer til at gå.

Så fik vi spist. Vi fik flæskesteg og and. Det smagte rigtig godt. Nu sidder jeg bare ovre i sofaen og skriver på dette blogindlæg. Lige nu er jeg godt fyldt op og overstimuleret. Og aftenen er kun lige gået i gang. Jeg ved bare ikke om jeg kan overskue resten af aftenen. Vi er trods alt en del mennesker. Og de larmer en del lige nu. Vi mangler stadig af få ridssalamate eller hvordan det nu staves og få åbnet gaver samt at spille pakkespil. Lige nu savner jeg godt nok min kædedyne rigtig meget. Det er ved at være nogen dage siden at jeg har sovet med den. Den er bare ikke så nemt at slæbe med i toget. Så jeg må bare leve uden indtil jeg kommer hjem igen. Jeg overvejer at enten at tage hjem i morgen. Eller i overmorgen. Det er nemlig i morgen at vi skal holde julefrokost. Jeg overvejer at tage afsted når det er forbi. Jeg savner at komme hjem igen til min egen seng og mit eget hjem. Det er rigtig hyggeligt at være på Sjælland. Men nogengange så er ude godt med hjemme bare bedst. Så det bliver dejligt at komme hjem igen.

Så fik vi spillet pakkespil. Det var nu meget hyggeligt. Her om lidt så skal vi pakke gaver op. Jeg er meget spændt på hvad jeg får. Det skal jeg nok skrive om her i blogindlægget.

Så fik vi pakket gaverne op. Jeg fik nogle gavekort. Nogle underbukser. Lidt deodoranter og nogle penge. En toaster. Det var lige hvad jeg kunne huske. Jeg er glad for de gaver jeg fik. Så det er jo bare dejligt. nu var det ikke så længe før vi skal hjem. Jeg glæder mig til at kommer hjem igen. Jeg er godt brugt efterhånden. Jeg har også været tidligt oppe. Så det giver god mening.

det er nu dagen derpå. og vi skal holde julefrokost. jeg kan godt mærke at jeg er meget brugt fra i går. inderstinde ville jeg nok hellere bare slappe af og sove længe. men sådan gik det desværre ikke. her om lidt kommer min mormor og min morbror. jeg er sikker på at det nok skal blive hyggeligt. jeg glæder mig til at kunne komme hjem igen. bare være mig selv og komme hjem i vande omgivelser. jeg ved ikke om jeg tager hjem i dag. eller hvornår som jeg også skrev tidligere her i indlægget, jeg kunne godt fristes til at tage hjem i dag. men jeg ved det ikke helt endnu. det må jeg lige finde ud af hvad jeg gør.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg da de kommer her om lidt.

tak fordi at du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *