lysten til selvskade er stor

jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. stemmerne larmer og lysten til selvskade er stor. jeg har det som om at der ikke er andre udveje. jeg føler mig rastløs og har meget uro. stemmer vil gerne have at jeg laver selvskade for at jeg kan få ro. jeg har bare sådan lyst til at give efter. for sådan som jeg har det nu så er det ikke til at holde ud. angsten fylder også rigtig meget. her i nat havde jeg virkelig svært ved at falde i søvn da jeg havde et lille angstanfald. her på det sidste er det som om at angsten bare har taget rigtig meget til. der går ikke en dag hvor jeg ikke mærker til angsten. det gør det heller ikke bedre at stemmerne larmer oveni og det er virkelig svær at tage afstand fra. lige nu er jeg hos min mor. og derved kan jeg ikke så godt lave selvskade uden at hun vil opdage det. jeg skulle have gjort det mens hun og kæresten var på arbejde. men det er desværre for sent nu. jeg kunne selvfølgelig gøre det i nat hvor de begge er gået i seng. men spørgsmålet er om jeg vækker dem hvis jeg begynder at rode i køkkenet da de ligger lige ved siden af. jeg vil jo helst ikke have at de opdager hvad jeg har gang i. jeg håber at jeg kan holde mig fra selvskaden men det er på ingen måde sikkert. vi må se om det bliver bedre eller om jeg ender med at falde i. det er ellers gået rigtig godt med ikke at lave selvskade. jeg har ikke lavet selvskade i næsten i en måned. så det ville være øv hvis jeg ikke kunne holde den længere.

men lad os se hvad der sker og hvordan det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *