medicinen er meget dyr

her i starten af denne måned hentet instituttet medicin til mig som de plejer. alt så også fint ud lige indtil jeg fik prisen af vide. den lød på 1400 kr. jeg var næsten ved at tabe hovedet. jeg sagde at jeg slet ikke hade råd til at betale. og det holdte jeg fast i. så sagde en af fra personalet på tutten at jeg bare kunne tage et lån på apoteket så jeg betalte noget hver måned. det sagde jeg helt klart nej til. for jeg vil ikke sætte mig i gæld bare for noget medicin. så vil jeg heller stoppe. men det syntes hverken min psykiater eller personalet fra tutten. så lige nu er min sagsbehandler i gang med at finde ud af om jeg kan få det dækket. ellers skal jeg snakke med min psykiater om jeg kunne få noget billiger medicin. godt nok sagde at en fra personalet på tutten at det hele vil blive billiger næste gang fordi at det er noget salto noget som dækker noget af det. men det nytter ikke noget for jeg har ikke pengene til at betale de 1400. så det er meget svært. jeg tænker virkelig over om hvad jeg kan gøre. for jeg kan jo ikke undvære min medicin. men jeg vil på ingen måde sætte mig i gæld for noget. lige meget hvad. så det må de bare tage sig til takke med. jeg føler lidt at det er deres fejl da de ikke hade spurgt mig inden de købte det. for hvis de hade spurgt mig hade jeg for starten sagt nej. men det er for sent nu. jeg kan desværre ikke levere medicinen tilbage igen. så jeg hænger på den. jeg skal snakke med min sagsbehandler i dag omkring det og så skal jeg høre om hvordan det går med sagen omring søgningen efter et bosted. og omkring det her med min medicin-sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *