så er jeg for alvor blevet øget i medicin

her i dag hade jeg en haste samtale med min psykiater som var blevet bekymre fordi jeg hade brugt meget PN. hun spurgte mig om min medicin virket for det var hun meget i tuvl om. jeg forklaret hende at den skam virket men at jeg var kommet i en meget svær periode hvilket hun godt kunne se. vi blev enige om at øge mig til at jeg nu får 800 mg også ingen PN. men inden i mig føler jeg mig ikke helt klar da jeg ikke ved hvordan jeg skal takle de selvskadende tanker og alle stemmerne. men jeg tror også at når jeg får en sådan høj dosis at det må have en bedre effekt. det håber jeg. nu går der et stykke tid hvor det lige skal køres ind. også håber jeg ikke at der kommer bivirkninger. men lad os nu se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *