mine gamle udtagelser fra psykiatrien

her den 30 november skal jeg op til rehabiliteringsmøde i jobcentret. hvor vi skal snakke om. om jeg skal have førtidspension. eller om de vil forsøge at sende mig ud i noget nyt. hvilket jeg på ingen måde håber. når men jeg har fået tilsendt en masse udtagelser fra gamle dage og fra her de seneste par år. og det der undre mig meget er at i de gamle udtagelser der står at jeg lider af skizofreni. og det står på sort på hvidt. det er så nu jeg bliver helt forvirret. for har jeg i virkeligheden ret. har jeg mon i virkeligheden skizofreni. er det i virkeligheden psykiatrien her i Aalborg som har givet mig en forkert diagnose. jeg er så meget i tvivl. jeg magter næsten ikke at skulle til at skrive til dem for at gøre opmærksom på at det står i de gamle udtagelser at jeg lider af skizofreni. jeg overvejer bare at lade det være og ikke gøre mere ved det. men samtidig så tænker jeg også. om jeg så får den rigtige behandling. nu hvor de går efter organisk hallucinose diagnosen. men jeg ved sku ikke helt. jeg er bare allermest forvirret. mit hoved køre rundt med alle mulige tanker. som jeg ikke rigtig kan følge med i. fordi det går så stærkt. men det er der jo ikke noget nyt i.

lige nu sidder jeg og kan næsten ikke holde øjnene åbne. jeg kan godt mærke at jeg ikke har fået ret meget søvn i nat. jeg kunne ikke rigtigt sove da jeg endelig skulle. så jeg faldt først i søvn lidt i fem i morges. men jeg er nød til at holde den kørende. ellers kan jeg bare ikke sove i nat. da jeg skal tidligt op i morgen. da jeg skal til stemmehøregruppe. når jeg vil til at afslutte dette blogindlæg da jeg skal se om jeg kan finde noget at spise. selvom lysten ikke rigtigt er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *