nogen gange savner jeg kærligheden

nogen gange savner jeg en at dele mit liv sammen med. det kunne måske hjælpe på mine psykiske ting fordi at så kan det måske være at der er en der kan hjælpe mig op når jeg ser sort på verden. men problemet er bare at det ikke må blive for meget for modparten. det er nemlig sket før. og derfor er det svært for mig at vide hvordan jeg skal forholde mig så det bliver bedst for alle. men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal finde en. jeg føler ikke på nuværende tidspunkt at jeg har netværket til det. og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal udvide netværket. jeg kunne prøve nogen inde for dbs. men jeg er ikke så kendt inde for hvad de har af anegemanger. men måske nogen af jer har en ide. så vil jeg meget gerne høre fra jer. for det er ikke det psykiske som skal bestemme om jeg skal finde kærligheden eller ej. jeg har set andre med psykiske problemer som har kærester. hvorfor kan jeg så ikke. det ikke fair. for jeg er jo ikke dum. og jeg taler jo ikke hele tiden omkring min psykiske tilstand. så hvad gør jeg galt. men lad os se hvad tiden bringer. jeg håber at det bliver bedre. men måske er gud med mig:) så hvis i har nogen gode forslag så høre jeg gerne fra jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *