Virkeligheden er underlig

Her i dag føler jeg der er mange mennesker og forskellige stemmer omkring mig. det er svært at være til stede for jeg trækker mig ind i mig selv for at komme væk. men det virker bare ikke. alt er uoverskueligt lige nu. jeg ved ikke hvor jeg skal gå hen for at slippe for alle de stemmer og mennesker. hold kæft det bruger bare meget energi at jeg samtidlig skal være glad og ikke virker som om der er noget galt. for jeg vil ikke have folk skal kunne se/mærke det på mig. men det er der allerade  allerede nogen der kan. og det er ikke så godt. men tænk hvis jeg møder nye mennesker og de kan mærke at der er noget galt. det må bare ikke ske. for jeg ved ikke hvad de tænker om det. det er virkelig sådan noget der kan gøre mig bange og angst for at møde nye mennesker. jeg ved ikke en gang om jeg er klar til kærligheden hvis den nu skulle komme en dag. for jeg ved ikke om jeg kan skjule at jeg god kan have det dårligt. men et er kun et spørgsmål om tid. jeg håber bare en dag at jeg finder en kur til at kunne få det godt igen. for lige nu er det bare ikke nemt at kunne se lyset når alt det mørke tager over. det er virkelig svær at holde fokus. det gik heller ikke så godt med at passe undervisningen sidste skoleår da jeg tit ikke kunne overskue timerne og hade til tider svært ved at komme op om morgenen fordi jeg ikke hade sovet godt om natten på grund af stemmerne og tankerne som bare flyver rundt inden i mig. jeg er virkelig spændt på at se om jeg klare det bedre her efter sommerferien. jeg jeg tror bare ikke helt på det for jeg har jo ikke fået det bedre. og personalet er jo ikke uddannet til at takle min situation og give mig råd o vejledning til at hjælpe mig med at finde gode metoder til at kunne komme i gennem det svære når alt presser sig på. jeg er også lidt spændt på hvad de siger når jeg fortæller den at jeg virkelig har tænkt mig at ville et andet sted hen simpelhen fordi at jeg har brug for noget mere støtte. eller som man også kan sige det. støtte på en anden måde. jeg tror bare ikke at de vil sige så meget. men jeg vil prøve alligevel. for hvis jeg  ikke prøver sker der jo ikke noget. når nu kom denne blog jo til også at handle om så meget andet en overskriften siger. så jeg tror jeg vil holde for denne gang. det kan være jeg opdatere indlægget. så hold øje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *