og sådan gik stemmeinterviewet

her i tirsdags var min distriktssygeplejerske hjemme hos mig for anden gang da vi skulle have lavet stemmeinterviewet da jeg starter til stemmehøregruppe her på onsdag. første gang at min distriktssygeplejerske var hos mig som var i sidste tirsdag da vi skulle starte på det interview. det endte desværre ikke så godt. stemmerne. skyggerne og dæmonerne var virkelig overalt. det endte med at min distriktssygeplejerske fik mig overtalt til at tage noget pn. og så syntes hun at jeg skulle puttes under kugledynen. der låg jeg resten af interviewet. da vi var færdig for i dag og hun var taget hjem fik jeg det rigtig skidt. så jeg kom desværre til at tage lidt for mange pn. dette virkede virkelig effektivt. og jeg sov resten af dagen. da hun var her i tirsdags gik det heldigvis noget bedre. vi kom igennem resten. og nu er der kun at vente på at det bliver onsdag. hvor jeg starter for første gang til stemmehøregruppe. dette er jeg virkelig nervøs og angst for. jeg har allermest bare lyst til at melde afbud. men inderst inde ved jeg godt det nok vil komme til at kunne hjælpe mig på sigt at starte på sådan en gruppe. jeg skal nok skrive et blogindlæg om hvordan det er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *