så fik jeg taget blodprøver

her i dag var den dag jeg på ingen måde havde set frem til. jeg skulle nemlig have taget blodprøver og ekg da jeg får en masse medicin som de skal holde øje med. jeg var meget angst for det og vidste på ingen måde hvor jeg skulle gøre af mig selv. jeg startet med at gå ned på apoteket og da jeg skulle have trylleplaster så det ikke gjorde så ondt. da min nabo som jeg havde med og jeg kom til lægen satte de plasterne på begge mine arme. efter en halv times tid skulle jeg have tage dem af. da jeg skulle stikkes kunne de ikke ramme en blodåre og derfor måtte de stikke flere gange for at finde en blodåre og det endte da også med at de måtte finde en åre i den anden arm. efter et stik i den anden arm fandt de en som der kunne bruge. jeg var meget tæt på at få et angstanfald inde hos lægen. men det gjorde jeg heldigvis ikke. jeg kom igennem det og det er jeg virkelig glad for. nu bliver det spædende at se hvad svarene de bliver. jeg har ikke fået taget blodprøver i flere år. så det bliver virkelig spædende at se hvad de kommer frem til.

2 Replies to “så fik jeg taget blodprøver”

  1. Det er problemet ved trylleplaster. Det får årerne til at trække sig sammen. Til en anden gang, så tag dem af ca. 30 min før, du skal stikkes 😊 Og sørg for, at du har haft dem på i en time til halvanden

    1. jeg havde det til at starte med en halv time til 45 minutter. efter så to de det af og ventet en halv time inden jeg skulle stikkes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *