Undervisning og overskud

her da ferien nærmet sig sin slutning kunne jeg godt mærke at mit overskud blev mindre og mindre hvilket vil sige at det godt kan være svært at møde op selvom jeg gerne ville. jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få overskud til at møde op når jeg virkelige bare ikke kan finde oversskudet til det. selvom jeg prøver at sige det til underviserne så kan de ikke helt forstå hvad jeg mener. fx dansk. det kan jeg virkelig ikke komme op til. og det ved jeg ikke hvordan jeg skal finde overskud til. det har virkelig været en kamp om at komme op her i dag. og det skal jo ikke helst være sådan. jeg ved ikke hvorfor jeg har så lidt overskud når det handler om undervisningen for jeg skal jo helst lære noget i side ende. men jeg har overvejet at snakke med min kontakt lære om dette problem. lige nu mens jeg skriver denne blog sidder jeg til samfunds fag og så kan man bare se hvor meget jeg detager i det. det er lidt kedeligt. men sådan er det jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *