Omkring statusmøde

her i går hade jeg statusmøde her på indtuttet. der var pænt mange mennesker med på mødet. der var to fra unge teamet to fra Sorø kommune min mor og en fra bo afdelingen. der var tre punkter på mødet. der var punkt omkring min STU og et om mit bo ophold og et evt punkt. vi startet med at snakke om min STU og der snakket om de tidligere mål som jeg skulle nå siden sidste møde. der var en del da jeg skulle nå da det virket som om at jeg fik det bedre. der var en del mål som jeg ikke har gennemført. puha vi snakket om rigtig mange ting. så det er ikke alt som jeg kan huske. for jeg sad og træk mig ind i mig selv fordi at  der var mange mennesker. og mange ting som blev drøftet. når men tilbage til mødet. der blev snakket omkring hvordan det var gået på min STU. alle parter hade på fårhånd fået nogen udtagelser udleveret som de så har læst i gennem for at de kunne danne sig et indtyg af mig. vi snakket om at jeg ikke hade mødt op til alle timer og at jeg til tider godt kunne have svært ved at sove. og dermed komme op til næste dag. vi snakket også om at jeg ikke hade gennemført pc-kørekortet som der ellers var blevet sat mål efter vi snakket også om afklaring og at Sorø kommune ikke vil gøre noget for mig før jeg var flyttet tilbage igen. men også at Københavns kommune ikke vil gøre noget fordi jeg har valgt at flytte tilbage til sorø. Københavns kommune ville ikke en gang komme ud til mødet. for det er dem som står for min kontant hjælp. lad os gå videre til bo opholdt. vi snakket om at jeg hade været indlagt på bisbiebjerg. og hvilken støttet som jeg hade brug for. vi snakket meget frem og tilbage og vi kom frem til at der skulle laves en udredning for en ekstern psykiater som jeg så skal side og snakke med mig i to timer og spørger mig om alt muligt.. grunden til det er fordi der står så meget forskelligt i min udtagelse fra min psykiater og en nero psykolog. jeg syntes det hele virker så uoverskueligt. for jeg føler at jeg på nogen punkter skal starte forfra fordi de har jo allerede fået nogen udtagelser som de bare burde kunne forholde sig til. men sådan er det. jeg håber bare det snart bliver til noget. så jeg kan få det overstådet. en fra kommunen sagde at der ikke ville gå så længe for at få bestilt tid. der var ikke noget under punktet evt da vi hade fået sagt alt hvad der skulle siges. jeg vil prøve at opdatere indlægget så snart jeg kommer i tanke om noget mere fra mødet. for der var virkelig meget der blev snakket om.

3 Replies to “Omkring statusmøde”

  1. Det lyder godt nok, som et meget forvirrende møde synes jeg. Kom I frem til noget brugbart for dig? Hvorfor er det, at kommunen gerne vil have dig til at snakke med en ekstern psykiater? Når der er lavet udtalelser på dig fra både Ida og Tom? Er det fordi de gerne vil have fuldstændig afklaring omkring dig og din diagnose? For så giver det nemlig god mening, at du skal snakke med en anden psykiater. Jeg håber de finder frem til noget som er godt for dig, og føler at du kan bruge til noget. Undskyld hvis jeg spørger for meget, men jeg vil bare gerne forstå det.

    1. Ja det gjorde vi. Grunden til at jeg skal snakke med en ekstern psykiater er at der står noget forskelligt i min udtagelser. Så får at være sikker så vil de gerne have mig til at snakke med en ekstern psykiatere. Når jeg har gjort det ville de kunn finde det rette sted til mig.

      1. Aha! På den måde, så giver det meget bedre mening for mig. Godt at de er grundige, så der kan blive fundet det helt rette sted til dig. Det er nu ikke mærkeligt, at der står forskellige ting i Toms og Idas udtalelser, da de jo fandt frem til noget forskelligt, Eller er det mig som er helt galt på den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *