så er det lidt over en måned siden jeg sidst jeg har skadet mig selv.

ja så er det lidt over en måned til jeg har skadet mig selv. jeg føler virkelig at min sidste øgning af min medicintin har hjulpet. selvom tiden har været svær. men jeg har klaret den. jeg syntes selv at det er godt gået. for stemmerne har bestemt ikke holdt pause. de har virkelig larmet og har haft gjort at jeg ikke har kunne sove om natten. også selvom at angsten har haft virkelig meget fat i mig og styret min dag har jeg stadig kunne holde mig fra selv-skaden. jeg ved bare ikke hvor længe jeg kan klare den. men jeg tror det er bedst at jeg tager den en dag ad gangen.  for jeg ved ellers ikke hvad jeg skal gøre for at jeg kan blive ved med at klare den. for jeg har ikke en metode til at kunne bruge for at kunne klare den i længere tid. for at personalet og underviserne her på tutten kunne ikke hjælpe mig på den måde. de kan jo kun snakke med mig og sidde ved siden af mig. men ikke rigtigt sætte sig ind i lige hvordan det er at høre stemmer og have lyst til selv-skade og mærke indpulserne. jeg håber at den eksterne psykiater som jeg skal snakke med her meget snart kan hjælpe mig og finde et sted som hjælpe mig bedst muligt.  jeg håber snart at der sker noget. for jeg kan næsten ikke vente længere. men je skal nok tage min STU færdig først før jeg kan komme videre. men der er kun et halvt år tilbage. så jeg glæder mig.

3 Replies to “så er det lidt over en måned siden jeg sidst jeg har skadet mig selv.”

  1. Hej søde Ronnie

    Jeg synes virkelig du er rigtig stærk og sek, at du har kunnet holde dig fra selvskaden i over en måned, forj eg ved, hvor svært det har været for dig. Det er godt at høre, at øgningen i din medicin har hjulpet dig, for så har den da været godt for noget. Hvad er det for en ekstern psykiater du skal snakke med? Det forstod jeg ikke helt. Jeg håber virkelig også, at du kan få hjælp til at finde det rette sted til dig, hvor de kan tackle dig og dine problematikker. Og det er helt rigtigt, at du skal tage en dag ad gangen, for andet kan du ikke rigtig gøre. Er stemmerne blevet mindre efter du er blevet øget i medicin? For ud fra det du skriver lyder det til at de stadig genere og hæmmer dig rigtig meget i forskellige situationer.

      1. Nårh okay på den måde. Hvor er jeg glad for at høre at du har det sådan efter du blev øget i medicin, for det viser at det har en effekt, så det er jo bare rigtig skønt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *