så blev der snakket

her i går blev der snakket om hvordan man kan hjælpe mig bedst muligt. min mor to her ind da hun syntes der skulle gøre noget mere en det der var blevedet gjort. vi fik snakket med min kontakt person på bo afd omkring hvad vi kunne gøre bedre. vi kom frem til at vi skulle ned priotere skole og undervisning og satse på at behandle min psykiske tilstand. da vi hade snakket med min kontaktperson hade vi nogen timer fri da vi først skulle snakke med min psykiater ved 17 tiden. timerne brugte vi på at gå en tur ned i et shopping center og kigge lidt. da vi kom tilbage gik vi i gang med at rydde op i mit tøjskab. der var meget jeg ikke kunne passe så det to min mor med hjem. når så blev klokken 17:00 og tiden kom til at snakke med min psykiater hun var enig om at vi skulle sætte skole forventningerne lidt ned. og tænker mere på min psyke. jeg snakket også med hende om at jeg hørte stemmer og skadet mig selv i søvne. og hun satte mig på noget andet medicin som hedder seroquel. hun sagde at jeg hade nogen psykotisk trek men at jeg ikke var skizofren. så det er jo meget godt. så nu mangler vi bare at snakke med kommunen omkring alt det her. da jeg ikke har været så godt til at møde til undervisning fordi jeg ikke har haft det så godt. så de var meget opmærksomme på om jeg mødte til tiden. så nu skal vi forklare dem hvad grunden til hvorfor jeg ikke har mødt til undervisning. nu glæder jeg mig bare til at det er overstået. men jeg harkun fået tre måneder på grund af det her. så jeg håber bare de siger god for det. for det her er det bedste sted jeg er lige nu for der er nogen der kan passe på mig når jeg har det svært. så det er kige det min tanker går ud på lige for tiden men lad os nu se hvordan det kommer til at skride frem. det kan jo være de er forstånde over for min situation.

8 Replies to “så blev der snakket”

  1. Jamen Ronnie det at Ida siger, at det tager tid, og intet er sikkert betyder jo ikke at der slet ingen mulighed er for at du vil blive rask en dag. Og spurgte du hende, hvorfor intet er sikkert? Og hvad hun mente med det?

  2. Jeg er glad for at du synes om min kommentar søde. Hvorfor tror du ikke at du bliver rask? Det er jeg nu sikker på at du nok skal blive en dag.

  3. Nu har jeg lige læst din blo0g, og det er da rigtig godt, at du ikke er skizofren, men det er helt rigtigt, at du har nogle psykotiske træk i det du høre stemmer, og ser ting, som ingen andre kan se. Og jeg tror også at det er en god idé, at undervisningen bliver nedprioriteret, så du kan tænke på dig selv, virkelig få slappet af og udelukkende tænke på at få hjulpet dig med alt det psykiske, som er svært. Det er godt, at der er blevet snakket om, hvordan du kan få den bedst mulige hjælp, så skal det nok gå er jeg sikker på. Og en ting er jeg sikker på, hvis du fortæller din kommune hele historien om alt det psykiske, som du går og tumler med er jeg sikker på at de vil forstå dig, og få fortalt om vigtigheden af en pause fra undervisningen, så du kan koncentrerer dig om at blive rask rent psykisk. Og som jeg skrev i en anden kommentar til din anden blog, så håber jeg virkelig for dig, at Seroquel vil komme til at få lige så god effekt på dig, som det har på mig. For du skal have det godt igen søde, og det skal du også nok få, selvom det lige nu ikke virker sådan, men ved du hvad? Den slags tager meget lang tid, og helbredelsen af sind og psyke er ikke en proces, som kan fremskyndes selvom det ville være rigtig rart. Godt at din mor også fik snakket med Ida, og forhåbentlig blev lidt klogere på dine psykiske vanskeligheder. Sorry for min meget lange kommentar, men jeg havde bare så meget jeg gerne ville sige til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *