Restløshed og uro

det er tirsdag og jeg sidder her ved min computer. klokken er lige nu tove minutter over fem. og jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg er virkelig restløs. og uroen fylder rigtig meget. her i sidste uge var jeg taget til Sjælland for at prøve at komme lidt væk. men der gik ikke mange dage før jeg tog tilbage til Aalborg igen. jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. lige meget hvor jeg er så føler jeg mig ikke tilpas. jeg kan slet ikke være nogen steder. angsten er altid med mig. jeg får aldrig fred. det er virkelig hårdt at være i. og jeg ved sku ikke lige hvad jeg skal gøre. for er jeg herhjemme så følger uroen. angsten og alle de tanker med. men det gør de også selvom jeg tager nogen steder hen. det er godt nok længe siden at jeg har haft det sådan her. det plejer nemlig at hjælpe at komme lidt ud. men det gør det ikke denne gang. i morgen skal jeg snakke med min distriktsygeplejske da hun kommer hjem til mig. så må vi se om jeg kan forklare hende hvordan jeg har det. jeg har virkelig lyst til at skade mig selv. bare for at kunne få lidt ro på. men så er det jo det store spørgsmål hvor længe ville det så hjælpe. for som der altid plejer at ske. så holder det ikke ret længe. jeg får det nemlig meget værre. og sådan køre det bare i ring. og det er meget svært at komme ud af. jeg er heller ikke begyndt på det nye medicin endnu. og jeg ved ikke hvordan og hvornår jeg skal det. for sådan som det ser ud lige nu. så er det sku svært at være i. jeg er meget bange for om det kunne ende galt hvis det forsætter sådan. for jeg ved ikke hvor længe jeg kan kæmpe i mod. nu hvor det er blevet ekstra svært. men det må tiden jo vise.

jeg har ret meget at se til i denne uge. i dag har det været hjemmehjælp. i morgen kommer min distriktsygeplejske som sagt. på torsdag kommer hende fra peer projektet. hvor vi skal have gennemgået et skema. det er jeg meget spændt på. hvordan det kommer til at gå. fredag skal jeg måske til noget fest. så som du godt kan se. så har jeg en masse som jeg skal de kommende dage.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. da jeg snart skal have kigget på noget aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *