så blev jeg sku 19.

i dag den 21/02 blev jeg sku 19. og det skal da fejres. dagen startet med at jeg kom lidt for sent op. men så er det jo som det plejer:) efter jeg hade fået fri skulle jeg gøre mig klar da jeg skulle ud og spise om aftenen. efter et velfortjent bad og et godt tøjvalg nærmet klokken sig lidt ovver fire hvor jeg skulle droge mod sorø. for jeg skulle være der ved 18 tiden. da jeg kom til hellerup station var det tog jeg skulle med for at nå ind til nøreport aflyst. så jeg blev lidt forsinket. da jeg måtte vente i næsten en hav time for at jeg kunne komme afsted. men afsten kom jeg da til sidst. der klokken var lidt over 6 sod jeg i sorø og blev hentet af min mor og hendes kæreste og min mormor som holdte og ventede på mig da jeg hade ringede og sagt at de skulle hente mig da jeg ellers slet ikke ville kunne nå det. vi kørte ned i sorø gå gade for at hente en af mine veninder som jeg hade inviteret med. nu kørte vi lidt længere ned i byen hvor der lå en kinesisk restaurant som vi skulle spise på. der vi kom ind og fik satte os til rette bistilte vi vær en buffet. der vi hade spist den første portion fik jeg et par gaver. af min mormor fik jeg noget body lotion og andet hud produkter. af min mor fil jeg nogen deodoranter og en ny usb nøgle. efter jeg hade fået daverne fortsatte vi med at spise. efter nogen timer hvor snakken lystit gik og alle var ved at være medte. var det på tiden at droge vær til sit. jeg sagde farvel til min mormor og min veninde. også kørte vi hjem til min mor hvor vi sad og snakket lidt. da klokken bliv lidt i ti skulle jeg ned til toget. så Kenneth var så venlig at køre mig ned til stationen. da klokken blev lidt over 11 nærmest halv 12 landet jeg her på tutten. så tænker i nik at nu skulle jeg så sove. ja det skulle jeg så også. hvis jeg dog bare kunne. for i mens jeg skriver denne blog. så er klokken ved at være 6 om morgenen. så jeg har slet ikke sovet noget. men det sker ind i mellem. det var så min blog om min fødselsdag.

One Reply to “så blev jeg sku 19.”

  1. Ja Tillykke med fødselsdagen. Det lyder som om du havde en dejlig dag. Så er det sgu da bare for meget at stemmerne skal ødelægge det, ved at holde dig vågen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *