så er det blevet efterårsferie.

ja som titlen siger så er det blevet efterårsferie. og det er virkelig tiltrængt. jeg har ikke de store planer. her i den første weekend har jeg været hjemme hos min mor og slappet lidt af. jeg har bestilt nogen computerdele som lige var ankommet og noget af det var til min mor. så det skulle jeg lige hjem med. her i dag tog jeg mod tutten da jeg skal passe en af mine veninders hund. og det har jeg glædet mig til. for jeg elsker dyr. så det er jo bare dejligt. jeg vil lige advare jer i mod at tage toget lige for tiden. der er meget kaos og det er ikke nemt at komme frem og tilbage. det er noget af en udforing. men heldigvis er det kun her i efterårsferien der er problemer. men det er jo typisk DSB. efter her i dag har jeg ikke nogen planer. så hvis nogen læser med og heller ikke har noget i skal lave så bare skriv. det kunne være hyggeligt.. jeg må begynde at bruge min blog noget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *