så har vi gennemført teater.

så har vi spillede vores sidste teaterstykke og det var mega fedt jeg var vildt nervøs. men alt gik jeg klaret den som jeg skulle. jeg styret lyd og det var jeg mega glad for. for jeg indtrassere meget for det. først skulle vi spille det for hele instituttet og derefter skulle vi spille det for vores familie og forældre. vi har godt nok øvet det hele mange gange men det skal jo også til. nu glæder jeg mig bare ikke til at komme tilbage til det gammale skema. for det er med til at jeg ikke har det så godt. jeg ved ikke hvorfor men sådan er det bare. jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal lave noget musical/teater for jeg indtrassere mig meget for det. jeg overvejer at se om der er nogen aktiviteter der omhandler dette det er ikke kun lyden jeg kan lide ved det. men også bare det at optræde. det syntes jeg bare er godt. jeg håber virkelig der er nogen aktiviteter. for jeg keder mig på instituttet. der er ikke en skid at lave. men sådan er det jo….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *