så kom dagen hvor jeg skulle møde en veninde for første gang

ja så kom dagen endelig hvor jeg skulle møde en veninde ved navn Sarah for første gang. vi har skrevet rigtigt meget sammen så jeg har længe set frem til at møde hende. jeg var rigtig nervøs og spændt samtidig. jeg startet dagen med at stå tidligt op. jeg fik spist lidt morgenmad inden jeg smuttet ud af døren. da jeg hade gjort mig i stand og spist morgenmad kørte min mor mig ned til stationen hvor jeg skulle med toget mod århus. efter en rigtg lang togtur med skift i odense kom jeg langt om længe til århus banegård. da jeg kom til banegården skulle jeg finde en bus som kørte ud mod hospitalet hvor jeg skulle møde Sarah. det tog godt nok noget tid at finde bussen da den ikke kørte ved siden af banegården. men ved hjælp af folk som var så søde at følge mig hen til bussen og fandt den rigtige bus. efter et kvaters tid kom jeg frem til afdelingen. da jeg fandt den rigtige indgang blev jeg endnu mere nervøs men jeg nærmeret mig døren. da jeg kom ind af døren var der noget personale som ventede på mig. de spurgte om det var mig som skulle besøge Sarah hvilket jeg svarede ja til. efter de hade lukket mig ind kom jeg ned på Sarahs stue hvor hun stod og ventet. jeg fik en krammer og så gik vi ind og snakket. efter en god times tid hvis ikke mere var vi pænt sultne så vi to en taxa ind til banegården hvor vi tog på Jensens bøfhus. hvor vi sad og snakkede om alt muligt. man skulle næsten tro at vi hade mødtes før for sådan virket det. det var rigtig rart og der var virkelig god stemning. da vi hade spist og snakkede endnu mere:) gik vi ned i et center som lå ved banegården og kigget. det var rigtig hyggeligt. efter vi hade brugt noget tid der smuttet vi tilbage til afdelingen. og sad og hygge snakkede. der vi hade snakket nogen timer var det tid til at jeg skulle hjem da jeg hade en rigtig lang togtur foran mig. jeg syntes det var virkelig dejligt at møde dig Sarah. og jeg håber bare så meget at der ikke går alt for lang tid før vi skal ses igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *